Kiitos kun liityit avaruusmiehistöön!

Aivan mahtava juttu, että liityit Kohteena maailma -blogin avaruusmiehistöön! Saat tiedon uusimmista postauksista ja matkavinkeistä kerran kuukaudessa. Lisäksi olet automaattisesti mukana blogin kaikissa arvonnoissa.

Mikä ihmeen avaruusmiehistö

Avaruusmiehistö on erinomainen termi matkailulle, missä seikkaillaan ympäri maailmaa sopivalla porukalla. Täydellisimmillään avaruusmiehistössä on NASAn tutkimusten mukaan seitsemän jäsentä, jolloin ryhmä hitsautuu nopeasti yhteen pystyen mukautumaan tarvittaessa pienemmiksi kokonaisuuksiksi. Ei siis ole sattumaa, että Aleksis Kivi kirjoitti seitsemästä veljeksestä. Sama määrä porukkaa on ollut usein myös sukkulalennoilla.

No Kohteena maailma -blogin avaruusmiehistö ei ole rajattu seitsemään vaan nämä reissut sopivat monenmoisille kokoonpanoille. Se on kuitenkin varmaa, että suurimman osan seikkailuista reissaan perheen ja kavereideni kanssa eli yksin minua näkee matkoilla harvoin. Minusta matkailussa parasta onkin asioiden yhdessä kokeminen ja tekeminen oman kulloisenkin avaruusmiehistön seurassa!

The astronauts of STS-125 back in the day. From left to right: Massimino, Good, Johnson, Altman, McArthur, Grunsfeld, and Feustel. copyright NASA

The astronauts of STS-125 back in the day. From left to right: Massimino, Good, Johnson, Altman, McArthur, Grunsfeld, and Feustel. copyright NASA

Arvonnat

Maaliskuussa uutiskirjeen tilanneiden kesken arvottiin yö omasta mielestäni Suomen rokkaavimpaan hotellihuoneeseen eli Helsingin Radisson Blu Aleksanteri -hotellin Rock ‘n’ Rose -huoneeseen. Tässä Remu Aaltosen suunnittelemasta huoneesta löytyy mm. flipperi, joten mikään ei ole parempi avajaispalkinto “oluenmakuisten unelmareissujen” avaruusmiehistön kesken arvottavaksi.

Heinäkuussa puolestaan arvonnassa oli kaksi lippua Turku Food Walkille tutustumaan Turun ravintolatarjontaan. Tulevaisuudessa tulee lisää arvontoja joissa uutiskirjeen tilaajat ovat automaattisesti mukana – onnea arvontoihin!

Iso kiitos vielä kerran sinulle!
-Kohteena maailma / Rami

Avaruusmiehistön seikkailut odottavat...

Avaruusmiehistön seikkailut odottavat…