Juhli St. Patrick’s Dayta ja voita yö Sokos Hotellissa

Huomenna torstaina vietettävä St. Patrick’s Day on jokaisen Irlannin ystävän juhlapäivä. Yksi parhaista paikoista juhlatunnelmaan pääsyyn Suomessa on Helsingin vanhin irlantilaispubi O’Malley’s, joka toimii Solo Sokos Hotel Tornin yhteydessä. Arvon nyt majoituslahjakortin tähän pääkaupungin maamerkkinä toimivaan klassikkohotelliin! Lahjakortin voi halutessaan käyttää myös missä tahansa muussa Sokos Hotellissa.

O’Malley’s Irish Bar on loistava paikka päästä irlantilaiseen tunnelmaan Suomessa. Kattavan ja laadukkaan olutvalikoiman lisäksi tarjolla on myös fish & chipsin kaltaista purtavaa sekä tietenkin teemaan sopivaa musiikkia. Kesäisin elämästä nauttiminen onnistuu myös Tornin sisäpihan miellyttävällä terassilla.

Copyright Solo Sokos Hotelli Torni

Copyright Solo Sokos Hotelli Torni

Pyhän Patrickin päivänä eli torstaina 17.3.2016 O’Malley’sissa juhlitaan kunnolla ja aistitaan mitä on craic, se aito irlantilainen hauskanpito. Tapahtuma alkaa klo 16 ja jatkuu aamuyön puolelle. Nopeimmille on jaossa asiaan kuuluvia hattuja. Illan elävästä musiikista vastaa The Rogues. Muistathan pukea Pyhän Patrickin päivänä päällesi jotain vihreää, sillä muuten sinua saa nipistää! Jos haluat tietää Pyhän Patrickin päivän perinteistä lisää, löydät mielenkiintoista luettavaa englanniksi Tourism Irelandin sivuilta.

Copyright Solo Sokos Hotelli Torni

Copyright Solo Sokos Hotelli Torni

Helsingin kattojen ylle kohoava Solo Sokos Hotel Torni on kaupungin tunnetuimpia maamerkkejä. Hotellilla on muiden Solo-hotellien tapaan oma luonteensa ja persoonansa. Tornin tunnelma syntyy yksilöllisestä palvelusta, huoneiden pienistä yksityiskohdista, kokonaisvaltaisesta taide-elämyksestä ja tuhansista tarinoista, joita talolla on kerrottavanaan. Ylimmissä kerroksissa ja 70 metrin korkeudessa sijaitsevassa Ateljee Barissa voi nauttia huimista maisemista yli Helsingin. Ateljee Barin ja O’Malley’sin lisäksi hotellista löytyy myös huippuluokan drinkeistään tunnettu American Bar sekä jo vuonna 1931 avattu Ravintola Torni.

Copyright Solo Sokos Hotelli Torni

Copyright Solo Sokos Hotelli Torni

Arvon nyt osana Irlanti-viikkoa majoituslahjakortin, jonka voi käyttää Solo Sokos Hotel Tornissa tai missä tahansa muussa Sokos Hotellissa. Lahjakortti oikeuttaa yhden yön majoitukseen kahden hengen standarditason huoneessa ja se sisältää aamiaisen. Lahjakortti on voimassa vuoden kirjaamispäivästä eteenpäin.

Osallistut hotellilahjakortin arvontaan kommentoimalla tätä blogipostausta alla olevaan kommenttikenttään. Vastaa kommentissasi oletko käynyt Irlannissa ja kerro lyhyesti mitä ajatuksia Irlanti sinussa herättää ja mikä sinua siellä kiinnostaa. Vinkkejä löydät Top10 Elämykset Irlannista -postauksestani.

Osallistumisaika päättyy torstaina 31.3.2016 klo 23:59. Julkaisen arvonnan voittajan Kohteena maailma Facebook-sivulla ja otan häneen yhteyttä sähköpostitse. Jätä siis sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Osoite tulee vain omaan tietooni, eikä sitä julkaista missään.

Onnea arvontaan,
-Kohteena maailma / Rami

P.S. Tuplaat voittomahdollisuutesi hotelliyön arvonnassa, kun osallistut myös Lähtöportti -blogin vastaavaan kilpailuun.

P.S.2. Arpaonni suosi Kristiina Suomista – onnittelut voittajalle! (muokattu 1.4.2016)

Copyright Solo Sokos Hotelli Torni

Copyright Solo Sokos Hotelli Torni

Tämä kirjoitus on osa Irlanti-viikkoa, joka on suomalaisten matkabloggaajien toteuttama kampanja. Viikon aikana 13.20.3.2016 julkaistaan blogipostauksia, joissa esitellään monipuolisesti Irlantia matkakohteena. Arvomme yhteistyössä Tourism Irelandin kanssa matkan Irlantiin sekä monia muita palkintoja. Seuraa Irlanti-viikkoa Facebookissa, jotta pysyt selvillä myös kampanjan muista kilpailuista.

Mukana ovat seuraavat blogit:
Kohteena maailma | Levoton matkailija | London and beyond | Lähtöportti | Pää pilvissä | To travel is to live

Yhteistyökumppanit:

Tourism IrelandSolo Sokos Hotel TorniO'Malley'sbooky.fi
inSpiral Dance CompanySuomi-Irlanti -seuraSalo Irish FestivaaliKelttikorut