Liity avaruusmiehistöön – minne mennään seuraavaksi?

Suomen rokkaaviin hotellihuone arvotaan kahdelle hengelle uuden Kohteena maailma -blogin uutiskirjeen tilaajien kesken. Lähde siis mukaan Kohteena maailma -blogin avaruusmiehistöön! Jos ei nyt aivan kuuhun asti mennä, niin seikkailuja on tarjolla ympäri maailmaa kotimaata unohtamatta.

Avaruusmiehistön seikkailut odottavat...

Avaruusmiehistön seikkailut odottavat…

Mikä ihmeen avaruusmiehistö?

Uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa sisältäen myös sellaisia ajankohtaisia matkailuaiheisia vinkkejä ja minitarinoita, jotka eivät koskaan blogiin asti päädy. Ajankohtaisten matkailuaiheiden lisäksi tarjolla on sellaista informaatiota lukijoille, joiden uskon auttavan tulevien matkojen suunnittelussa. Ja mikä parasta, uutiskirjeen tilanneet ovat automaattisesti mukana blogin kaikissa arvonnoissa. Osa arvonnoista onkin pelkästään uutiskirjeen tilaajien kesken arvottavia. Sellaisia on heti ensimmäinen arvonta, missä arvotaan kahden hengen yö Suomen rokkaavimpaan hotellihuoneeseen.

Rock ‘n’ Rose room – Radisson Blu Aleksanteri – Punavuori, Helsinki

Helsingin Punavuoressa sijaitsee yksi Suomen parhaista olutravintolakeskittymistä ja niihin tutustuminen on parasta Radisson Blu Aleksanteri hotellin Remu Aaltosen suunnittelemasta huoneesta. Rock ‘n’ Rose -huone on todellinen rokkihuone tummanpuhuvaa sisustustaan myöten ja kruununjalokivenä toimii Elvis-flipperi! Ainoa miinus huoneessa on se, että sieltä ei oikein malta lähteä pois 😀 Kaiken kaikkiaan Radisson Blu Aleksanteri tarjoaa monia pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät majoittautumisesta viihtyisän. Iltapalan voi syödä suoraan hotellin jääkaapista, jossa on pientä välipalaa tarjolla asiakkaille ympäri vuorokauden. Sijainti on erinomainen ja flipperin pelaaminen kruunaa yöpymisen joka kerta.

Lue huoneesta lisää ja katso kuvat, miltä Rock ‘n’ Rose room näyttää. Samasta postauksesta löydät vinkit myös Punavuoren parhaimpiin olutravintoloihin:

Eli ei muuta kuin liity avaruusmiehistöön!

Oluenmakuisia unelmareissuja,
-Kohteena maailma / Rami

P.S. Jos kohteet ja meno ei miellytä, niin uutiskirjeen voi perua koska vain.

Uutiskirjeen tilauslomake: