Kypärä päähän – niin alkaa tapahtumaan

Instagram Travel Thursdayn teemana maaliskuussa on “parhaat fiilikset” ja aloin pohtimaan, milloin on matkalla maailman paras fiilis. Omia Instagram -kuvia katsellessa oli helposti todettavissa se, että kun päähän laitetaan kypärä, niin kaikkea hauskaa alkaa tapahtumaan. Näitäkin kuvia katsellessa ei voi välttyä aidon hauskanpidon tunteesta tien päällä. Oltiin sitten perheen tai kavereiden kanssa laskettelemassa, moottorikelkkailemassa, laskemassa koskea tai jääkiipeilemässä – niin aktiiviurheilu kumpuaa aina ikimuistoisia hetkiä maailmalla. Samoin tietysti huippuhetkiä koetaan erinäköisissä tuotantolaitoksissa, kun kypärä päässä ollaan telakka-, kaivos- tai viskitehdas-kierroksella.

Pipo toimii ympäri vuoden

Silloin kun ollaan pipo päässä liikenteessä, niin mahdollisuus ulkona hauskanpitoon on erinomaista. Oli sitten kyseessä pihahöntsyt tai pulkkamäki, niin ulkoliikunta kauniina talvipäivänä on parasta. Tänäkin vuonna on tullut lasketeltua pulkkamäessä jo useaan otteeseen ja joka kerralla on yhtä hauskaa laskijan iästä riippumatta.

Luonnossa liikkuessa pipoa tarvitaan usein ympäri vuoden. Lapissa ja Norjassa on tullut tehtyä parhaat patikoinnit, joita on mukava muistella jälkikäteen. Varsinkin Norja tarjoaa mahtavia elämyksiä kesäisin upeilla patikointireiteillään.

Mikäli sisätiloissa on pipo päässä tai ylipäätään hattu, niin silloin on yleensä joku festivaali kyseessä. Muiden matkabloggaajien ja sisällöntuottajien kanssa onkin tullut vietettyä paljon aikaa hattu päässä ja hauskaa on ollut.

Aurinkorannoilla päähine toimii aina

Aurinkolomilla päähine on varsin tarpeellinen väline, jotta orastava kalju (ei siis oma) kärähdä. Usein hattu päässä ollaankin loman parhailla hetkillä eli silloin, kun ei varsinaisesti tehdä mitään. Joskus aktiivilomailun sijasta passiivinen makailu onkin parasta lomanviettoa – drinkki kädessä tai ilman. Pyhän Patrikin päivänä Guinness-hattu kuuluu varustuksiin ympäri maailmaa – ja silloinhan on tunnetusti aina hauskaa.

Sukelluslaseilla elämyksiä

Snorklausvehkeiden kanssa on yleensä saa maailman parhaita fiiliksiä. Kun näkee värikästä merielämää omin silmin, on se uskomattoman upea kokemus joka kerta. Hyvät snorklausretket muistaa aina ja niitä voi muistella myös aurinkotuolissa.

Maailman paras fiilis – elä hetkessä

Parasta reissaamissa on kuitenkin se, että elää hetkessä mukana. Parhaita fiiliksiä voi kokea milloin missäkin – tilanteen mukaan. Onneksi itselle on näitä huippuhetkiä sattunut usein maailmalla, mitä on mukava muistella sitten vanhempana kiikkustuolissa. Siihen auttaa myös tämän Kohteena maailma -blogin ylläpitäminen, sillä koskaan ei tiedä milloin dementia iskee.

Tässä omia mukavia muistoja parhaista fiiliksistä matkoilta niin maailmalta kuin kotimaasta. Mistä sinä saat parhaat reissufiilikset?

Reissufiiliksissä,
-Kohteena maailma / Rami

P.S. Tykkäsitkö lukemastasi – tilaa uutiskirje!
Muista seurata myös Kohteena maailman Twitter-tililtä matkailuaiheiset ajankohtaiset uutiset ja reissuvinkit!

Instagram Travel ThursdayTämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta, jonka järjestäjinä toimivat
Travellover ja Vagabonda.
Lue ohjeet täältä.

Minut löydät siis Instagramista:
https://www.instagram/kohteenamaailma
Blogini on myös Facebookissa:
https://www.facebook.com/kohteenamaailma
Matkailuaiheiset tviitit:
https://www.twitter.com/kohteenamaailma